2010-08-26
 15:10:47

bad work

Suger på att upptatera har jag märkt, haha förlåt :( Försöker så gott jag kan ska jag säga men aa man hinner inte med allt i livet!
Idag var det skola från åtta till elva :D grymt! Sen åkte jag och mötte upp mamma i stan, åt lunch och åkte till Lidingö. Ja vad gjorde jag på Lidingö?
Jo jag var hos en hudspecialist som jag fått remis till. Hon kollade på min hud och nu ska jag få tabletter som kommer göra att min såklade acne försvinner helt om 6 månader. Detta är tydligen sista utvägen. Laser tar tydligen bara bort ärr och sånt eller vad hon nu sa. Så nu ska jag nästa måndag ta massa prover för att sedan se om dessa tabletter kommer bli tillåten av min kropp. Btw kan man få biverkningar av tabellterna, vill verkligen inte ha det :( Man kan få ont i lederna, man kan gråta lätt osv. Men jag tänker testa för nu är jag trött på massa äckliga porrer som sitter i ansiktet!!!!!!!!! Mohahah, jag kommer få världens finaste hud sen!  Känn er ägda xD driver. Nu kommer älsklingen hit snart, då ska det pussas och kramas för imorgon åker jag till Blekinge/Mörrum med handbolls flicksen :D TTYL♥



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: