2011-02-28
 20:32:25

Lovely day

Hela dagen har spenderats med Embla. Hade det skit mysigt! Vi började att åka till söder och sola, efter det åkte vi in till stan och tog en fika på sandys. Sen drog vi vidare och tog lite foton som Embla behövde till sin skola och efter det drog vi till Liljeholmen och shoppade. Sen åkte vi hem till mig och var där i ungefär en timme och sen blev vi upphämtade av Johan (Emblas kille) och åkte oh bowlade med hennes familj. Riktigt mysigt måste jag säga att det var! Bilder får jag lägga upp imorgon när jag är hemma för just nu är jag hos killen.
See you tomorrow bitches!

2011-02-28
 10:11:37

Nu drar jag och solar


Drar iväg till söder och solar med Embla nu sen blir det en fika :D Skriver sen!
2011-02-27
 23:51:00

Morgon dagen spikad

Morgon dagen är spikad =)
Ska vid elva möta upp Embla och åka in till söder och sola sen blir det en fika. Efter det lär jag dra till gymmet och köra lite, måste få igång kroppen efter att ha vart sjuk i en vecka och är fortfarande förkyld :(
Att förkylningen aldrig släpper alltså!
Men det lär bli en super bra dag, sen på kvällen ska jag till killen och sova!
Nu blir det att sätta på en film och mysa i sängen all alone! :D
Nattinatt

2011-02-27
 18:38:57

Carolines day


Nu blir det ansiksmask och ett varmt bad med skum. Sedan blir det att smörja in sig med kakao krämen och sen massera in fotkräm på fötterna :D Always the best!
2011-02-27
 11:44:00

A summer togheter with friends!


Detta kommer hända i sommar :D Vi ska på festival!
Hahah kommer blir super kul, åker med dom bästa och ska sova i tält. Yippi.. Vi får se hur det går, jag och tält går inte ihop! ;)
Ska bara få ihop allt men det ska vi nog lösa. Vi skulle ju först åkt till Rhodos men tyvär gick det på för mycket för att spara ihop på så kort tid så dit åker vi nästa år :D

Så jävla taggad på sommarn! Ge mig sommar nu!!!!
2011-02-26
 22:25:41

No party =(

Skulle ju som sagt dragit på party med sötaste Isabelle och Sara men det blev inte så :( Mamma sa nej båda igår och idag. Stackars mig :( Nejdå jag har haft det trevligt här hemma och kört lite Wii med syrran och Uffe. Sen har jag bara tagit det lugnt.
Har tänkt lite på de som hände idag i kyrkan. Tänk om elden hade tagit håret istället, shit kan inte ens tänka tanken =(
Nej nu ska jag gosa lite med mamma och smöra för henne :D See you tomorrow!

BTW MIN BLOGG DESIGN ÄR PÅ GÅNG. TAR BARA LITE TID!..
2011-02-26
 15:08:32

Hämtat ut paket


Lite bättre blev det iallafall när jag fick hämta ut mitt paket som låg på posten och väntade på mig. Det var mina shorts och bikini som kommit. Provat dom också och dom sitter perfekt!
Bra förberedelse inför utlandsresan. Skulle ju åkt idag men eftersom jag troligtvis kommer läggas in under veckan så fick jag inte åka. Så åker någom vecka efter lovet!
Nu ska jag umgås med folket som är här. Ikväll blir det nog party med girlsen! :D
2011-02-26
 13:35:38

när allt vänts från bra till dåligt

Dagen började skit bra. Körde wii med lillebrorsan, städade och torkade. Följde med mamma och Monica till kyrkan för att det var loppis och fick träffa mormor samtidigt. Fick sämlla och hälsade på alla som jag inte ens vet vilka det är medans dom vet vem jag är och sätter mig sedan ner mellan mormor och mariana. Jo vad tror ni händer? Någon smart jävel har ställt ljus precis vid soffan och min luva tar åt sig eld och det blir kaos. Slänger av mig jackan och en står och trampar på den. Ja så nu har jag ingen luva till min jacka och det menas med att jag inte har någon jacka! Suck.. dagen kan inte bli sämre!
2011-02-24
 08:34:53

Sjukhuset

Godmorgon! Ska snart åka till närakuten och kolla upp mitt öga. Har tydligen fått ögoninflamation, inte bra! Sen ska jag kolla upp min armbåge som har fått något utbrott ;). Efter det vet jag inte riktigt vad som händer. Nästan så man vill stanna inne hela dagen för att man ser ut som man gör. Men nej har lite saker att fixa så aa.
Sen ska jag prata lite med söta vänner om planerna för sommaren. Får se om allt går vägen. Några vill till Peace and love och några andra vill till ett annat ställe, så får se hur det blir! :D Skit kul ska det bli iallafall.
Nej nu ska jag åka. Skriver mer sen

2011-02-23
 22:52:09

I mina drömmar

Nu ska jag lägga mig i min stora säng helt ensam, inte mysigt alls :( Hoppas på att killen kommer hit imorgon och sover! Idag har det iallafall inte hänt något roligt. Det har vart en deep mode dag. Mamma pratade med läkaren idag och får besked imorgon om hur det blir men som det ser ut nu får jag inte åka utomlands =( Jätte arg över det men kom överrens med mamma att när testerna är klara så drar vi under en skolvecka så jag får komma bort en stund :D.
Nej nu ska jag lägga mig, har en skoldag imorgon. Sleep well!
2011-02-23
 13:04:00

Mitt mål

Det handlar inte om att jag inte gillar min kropp, det handlar om hur jag ser på mig själv. Jag bryr mig om hur jag ser ut och hur mycket jag väger. Jag sätter upp mål för att nå dom och kunna ha den där kroppen jag vill ha.
Tycker verkligen det inte är fel att väga den vikt man vill bara man inte ser sjuk ut. Dvs ser ut som en anoriktiker!
Så nu strävar jag efter mitt vikt mål som ingen får veta, eller jo min familj vet ;) Och får hoppas att det funkar.
Beach 2011 för fan!


Ni kanske inte ser skillnad men jag ser skillnad. Sen visst jag har fått mer muskler och blablabla men ändå. Usch kan inte låta min kropp se ut så. Ska bli som bild ett! :D
2011-02-23
 10:45:49

Sååå rätt!



Hittade denna på min väns Emblas blogg och kände att den var så rätt att jag var tvungen att ta den.
Kan ju säga så här, igår var inte min bästa dag på länge. Fick samtal och sms som gjorde mig upprörd och slutade med att jag alltid får rätt!
Man kan ju tacka Gud att jag har lite mer vett i huvudet än vissa andra.

ps: Don´t try mess with me, because you will bring you self down to the bottom!
2011-02-22
 20:01:00

When everything falls apart

Vet inte vad jag ska säga, är tom på ord. Känns som man blir sviken varje gång. Orkar inte fortsätta hoppas, orkar inte fortsätta bry mig. Allt känns bara knas och allt känns bara åt helvete.
Ska sluta leva på hoppet utan bara leva min dag med mina vänner..
2011-02-22
 18:17:32

Sjukling

Har vart sjuk sen i lördags och känns inte som det blir direkt bättre! Är fortfarande förkyld, har ont i halsen och orkar inte speciellt mycket. Känner mig iallafall stolt som tagit mig till skolan dessa två dagar som gått och ska fortsätta med det. Dock så känns morgondagen verkligen onödig. Har inte svenska eftersom det är redovisningar i halvklass och har först matte i en timme. Får se hur jag gör med det.
Idag var det ju träning som jag heller inte fick gå på, skulle bara smitta alla andra och skulle inte göra någon nytta där. Har dock börjat med kaloriräkning, ni vet beach 2011 kommer ju snart ;) måste vara fitt till den. Ska skriva mitt cv när Uffe kommer in och söka sommar jobb, har dock redan ett ställe som är intressant så ska se. Kan nog få extra jobb där också.
Nej nu flöder texten här, ska sluta skriva för stunden. See you!
2011-02-21
 17:14:07

Lonely

Inte ofta jag sitter hemma i mörkret själv. Någon brukar ju alltid vara hemma men inte idag och hela veckan fram över. Mamma börjar jobba när jag slutar typ och syskonen är ju på skolan och dagis och Uffe är på kurs. Ja så jag är lonely denna vecka. Fast ändå rätt skönt =)
Imorgon är det skola och det blir ju också chill dag sen träning men vet inte om jag får träna. Är ju som sagt sjuk så tränar inte idag heller. Aja vi får helt enkelt se.
Jag längtar tills helgen! Vet ni vad som händer då? UTOMLANDS!

2011-02-21
 06:51:07

En vecka kvar

Nu är det bara en vecka kvar i skolan innan det är sportlov, super skönt! Har det lugnt i skolan denna vecka också så har inga prov eller något. Har en inlämning som är idrotten om egna mål, tar inte det som en stor grej.
Nu sitter jag och äter frukost och ska snart röra mig härifrån så jag hinner borsta tänderna innan skolan. Har ju tidig vecka idag... Usch hatar tidiga veckorna. Nej nu blir det för mycket babbel. SEE YOU

2011-02-19
 18:24:52

Friday night in pics!












Lite smått berättat om vad som hände. Vi var som sagt at my palce och chillade lite med underbart folk. Grannen ovanpå kom ner vid sju och klagade på musiken :O Så vi skrev lappar och la i brevlådan, så alltså har jag fyllt 18år ett år tidigare än vad jag skulle ;) hahaha! Sen fick jag ett kort tillbaka av dom som stod Grattis på 18-årdagen. Vi satt och garvade åt det i typ 20min. Höjde upp volymen igen och ingen brydde sig. Awsome! Kvällen slutade liggandes i soffan, kollandes på ICE AGE 2! Ja, vi växer helt enkelt aldrig upp.

2011-02-19
 13:58:52

Mobilblogga

Sitter på bussen påväg till Huddinge centrum där jag ska bli upphämtad av min tränare, sen vidare på match. Igår vart kvällen lyckad, massa mys och bus. Ni skulle bara veta! :) idag vet jag inte vad som händer. Kanske drar till pappa men vi får se. Annars blir det en hemma kväll. Nej ska kliva av nu. Pusspuss
2011-02-18
 06:51:52

Myspys

Godmorgon! Vaknade av en chock när klockan ringde när jag låg och drömde världens sötaste dröm. Hm.... Aja iallafall, idag är det FREDAG :D och den ska spenderas med några i klassen. Skulle igentligen spelat match men får tyvärr inte de då min armbåge har total fuckat sig. SÅ ska även till läkarn med den!
Nej men nu måste jag packa min handbolls väska med skol saker och kläder. Har massa fystester idag på idrotten, inte kul!
See you bitches


Ps: Jag går i världens bästa klass!

2011-02-16
 08:32:05

Catch me if you can

Godmorgon på er! Pigga? Jag är faktiskt till min förvånan väldigt pigg. Kanske har med att göra att jag somnade i soffan igår. Haha trött tjej! :D Men blev väckt och hoppade in i duschen sen gick jag och la mig i sängen.
vad händer idag då? Jo, först och främst ska jag plugga nu på min A tid. Börjar ju 13.00 idag (som vanligt) sen ska jag nog hem och plugga lite mer eftersom jag har två prov denna vecka. Plus att jag restar på spanska provet..  menmen. Sen efter det hoppas jag på att kunna åka till pojkvännen. Nej nu ska jag sluta fördriva tiden och sätta igång och plugga. See you later ♥


Ps: Snart bara en vecka kvar tills jag åker utomlands, Woop woop!
2011-02-14
 20:01:00

Alla hjärtans dag

Ska spenderas med min underbara pojkvän! Har vart och köpt present till honom och hoppas verkligen han kommer gilla den! Ska till honom om någon timme då han kommer hem från sin träning. Då blir det alla hjärtans dag mys :D
Skriver mer senare!


Btw imorgon har vi vart ihop i ett halvår! <3
2011-02-14
 19:36:01

strong independent woman


I won´t stop fighting until the end of my life!
2011-02-14
 08:16:00

Dagens outfit

Simpel, enkel och riktig tråkig =)
2011-02-12
 09:17:14

Nu kör vi tjejer!


Sitter och taggar till SM som går idag och imorgon, steg 4. Hoppas det blir en repris från två år sedan. Dock utan förlängning i semi-offen!
NU JÄVLAR TJEJER, NU KÖR VI POLISEN!!!!
2011-02-11
 11:19:49

Duktig flicka

Jag är =D Jag har städat hela mitt rum, inte bara dammsugit utan verklign stor städat. Torkat hyllor, fixat i garderoben, dammat och ja allt. Ska bara bädda rent i sängen ikväll. Nu hade jag tänkt börja plugga naturvetenskap så jag får in den och sedan idrottsuppgiften. Känns som det blir en bra dag även fast man inte kom till skolan.
Hörde att det bara var 8stycken från min klass som är i skolan, bra kämpat! Hur lyckades ni?


Vad sägs som att ge oss lite sommar nu va?
2011-02-11
 07:53:08

Snöstorm = Ingen skola

Sitter just nu hemma, kan säga insnöad. Bussarna i innerstan går ju inte så kan inte ta mig till skolan. Kommer till hornstull men inte längre. Min skola ligger ju på kungsholmen så aa.. Suger för skulle fått reda på betyget på¨min uppsats idag, plus att vi skulle ha fystester på idrotten. Har dock prata med flera av mina klasskompisar och det är ingen som kommer till skolan då alla bor efter någon busslinje. Så det är nice, så ger dom oss frånvaro tar våran egen nisse och smiskar lärarna ;) haha!
Nej nu ska jag lägga mig och ta det lugnt i soffan innan jag ska plugga. Något måste jag ju få gjort.
Skriver mer senare. Pusspuss
2011-02-10
 13:47:00

Snart..

Bara en vecka kvar tills jag åker utomland :D :D :D :D 
(om inte sjukhuset förstör mitt sportlov..!)


2011-02-10
 11:44:00

Grattis Mormor


Grattis världen bästa mormor! Du är det bästa som finns!
2011-02-10
 09:30:00

kroppen styr mitt liv

Jag vill bara att tiden ska stanna upp så jag kommer ikapp den förlorade tid jag missat. Tiden rullar på för fort och snart står jag där vuxen och måste ge mig ut på egna äventyr.
Vill bara att tiden ska stanna upp för en liten stund så jag kan leva mitt liv. Det finns så mycket jag vill göra och ska göra.
Allt jag vill ha är en liten stund för mig själv utan stress, utan att min kropp säger ifrån och utan att min ork tar slut!

2011-02-09
 22:40:22

Date med kudden

Nu ska jag lägga mig och datea kudden och leka med min nya fina mobil :D Imorgon är det skolan igen, usch :(  var ju ledig idag. Skönt men aa imorgon är det upp 6 som gäller. Sen så fyller min fina mormor år imorgon så ska fira henne sen är det träning.
Nej orkar inte skriva mer. Pöss och godnatt


Bara jag som längtar till sommarn? :D
2011-02-09
 14:54:15

lek och trix

Sitter just nu och leker fram min nya design, kan ju säga att det inte går speciellt bra då Uffe försvann =( han som är data teckniken här i familje. Men tills han kommer tillbaka så får jag leka själv :D
Ni ska få se sen hur designen kommer se ut !
2011-02-09
 13:02:00

Lycklig tjej!

ja kan ju säga att jag är världens lyckligaste tjej :D Jag har nämligen fått en iphone 4. Fick den igår, yippi!
Så just nu när jag är ledig från skolan är det plugg som gäller och leka med min nya leksak. TTYL

2011-02-08
 15:01:08

Ni får vänta lite

Håller på försöka lägga upp min nya design men funkar inte riktigt som jag vill, plus att jag måste fixa lite små saker :D ska försöka få upp den nya ikväll om jag hinner men har plugg att göra så aa.
2011-02-07
 14:00:28

när orken tar slut...

och man inte orkar mer så blir allt så jobbigt. Har försökt pluggat någon timme med spanskan med det går ju åt hevlete rent ut sagt. Fattar nada och orkar inte bry mig heller.. Har inte vart i skolan idag för har inte mått bra. Ska dit imorgon och kämpa mig igenom denna vecka =) skolan är ju en höjdpunkt i livet nu ju.
Orkar inte skriva så mycket mer men skriver när jag orkar. Puss så länge
2011-02-06
 20:15:03

plugget tar över livet

Nej inte direkt men har sån stor ångest. Fattar ingenting om spanska provet vi ska ha på torsdag. Min naturlab ska in på söndag. Har matte och historia prov veckan efter det. Har dock läst ur min bok som ska vara klar efter sport lovet så lite nöjd är jag väl! Sen är det en vecka kvar innan jag får vila lite åtminstånde. Då blir det utomlands som gäller i en vecka och bara ta det lugnt och njuta av värmen. Längtar som fan kan jag ju säga!!! :D
Nej nu ska jag göra mamma glad och plocka in mina kläder i min stora garderob där jag ändå inte får plats med mina kläder ;) hahahha!
C you later!


Jag och min äckliga spanska bok!
2011-02-05
 18:23:01

Sometime the life is hard

Kom precis hem från skärholmen där jag vart med mamma och syrran. Shoppade en tröja och en bh, har ju inte råd med mer, nej driver får in pengar imorgon =D. Ikväll blir det middag med familjen och kusin Mickan som kommer hit sen ska jag till min älskling och sova där. Lär väl dra ut och umgås med hans killkompisar. Sen imorgon bitti blir det döma handboll, skit tråkigt men pengarna lockar!
Nej nu ska jag lägga mig ner och gråta över min skadade tumme och sedan packa väskan. Skriver när jag har tid. Pöss

2011-02-05
 11:28:00

Dag 30 – Ett sista ögonblick

Hm.. nej nu orkar jag inte skriva mer på denna dumma lista så ni får nöja er med massa bilder på denna sista överskrift :D









Bilder säger mer en tusen ord och ja ni ser ju hur jag har förändrats från år till år =)

2011-02-04
 11:00:00

Dag 29 – Mina ambitioner

Mina ambitioner är rätt enkla. SKOLA och HANDBOLL. Där har ni det. Jag lägger ner mycket tid i min skolutbildning, jag har bra betyg och ja jag har börjat tagit skolan på allvar. Sen handbollen är det klart jag vill nå något med men får se hur det blir med det. Man kan inte nå allt i livet men one day, you will see me at the top!

Bild: SM 08, vi tog oss vidare till steg 5!

2011-02-04
 06:52:00

Always at the top

Godmorgon på er! Är helt slut, vaknade av väckarklockan och ville bara slänga den i väggen. Låg kvar en stund till och höll på somna om.. men nej kan inte sova för måste upp till skolan. Har idrott första lektionen så måste gå. Sitter just nu och äter frukost och har gott om tid på mig så det är skönt. Det som är mindre skönt är att jag slutar 16.45 idag typ =O menmen ska inte klaga för har värdens bästa schema och världens bästa klass!
Nu babblar jag för mycket. Skriver när jag kommer hem. PÖSS
2011-02-03
 20:48:35

MATMATMAT

Har precis kommit hem från träningen och det gick väl skit bra :D Så nu är det soppa och pannkakor som gäller och mys med mamma och Uffe. För syrran är på hockey med pappa.
TTYL

2011-02-03
 11:17:00

Dag 28 – Det här saknar jag

Helt ärligt så saknar jag massor och ja det kommer jag få sakna. En gång i livet gjorde jag ett val som kanske inte var det bästa. Som kanske kunde gjorts annorlunda och mer smart. På den tiden var jag ung och dum. Jag visste inte vart någonstans jag stod på jorden. Jag var förvirrad och förtvivlad. Jag var helt enkelt lost i livet. Jag visste vad jag ville men fick det inte. Jag tycket allt bara skulle bli enkelt och ja massor. Istället blev det svårt och kneppigt.
Men som sagt jag ångara inte det jag gjorde och jag kommer stå för det. Jag saknar inte tiden utan jag saknar tiden som var. Jag är lycklig nu och jag kommer fortsätta att vara det. Jag kommer leva mitt liv vidare och göra nya dumma val som jag kommer få lära mig av. Thats life right?


2011-02-03
 08:28:14

A new day

Godmorgon =) Sitter just nu och äter frukost, yoghurt med flingor och russin. Mums! Är redan klar för skolan ska bara lägga i böckerna i väskan. Börjar dock 11.15 idag eftersom det är språk :( Hatar spanska även fast jag har bra betyg i det =O
Iallafall idag så är det som sagt skola sen träning. Inte speciellt taggad menmen kör på ändå!
Nu ska jag äta upp sen ska jag sätta mig och kolla igenom bilderna på datan. See you later =)'


Ja, det är är våra lektioner, snacka i mobilen och ta kort (A)
2011-02-02
 17:31:40

Nämen tjena

orkar inte blogg så mycket nu, måste smällta lite saker och ja orkar mig vidare i livet :D Sen måste jag orka städa mitt rum innan mamma kommer hem, suck! :( see you later

2011-02-02
 12:03:00

Dag 27 – Min favoritplats

Min favoritplats är någonstans där det är varmt, skönt och soligt. Vad kan det vara? Jo, utomlands. Jag älskar solen och jag älskar att få uppleva nya länder. Jag älskar att sola, bada och få värme. Sverige är exakt tvärtemot än vad jag behöver. För att få mig på bästa humör behöver jag sol och värme, inte någon jäkla snö och halka! Nej men tänk er en strand på kvällen, kolla upp mot stjärnorna, ligga bredvid sin kille, hålla honom i handen och kyssa honom. Det skulle vara min största önskan. Sen också att vara där med sina vänner och bara få ha det mysigt och trevligt. :D Skulle vara perfekt!

2011-02-01
 11:19:00

Dag 26 – Mina rädslor

Mina största rädslor är att förlora någon som står mig nära. Att någon ska gå bort i förtid eller av ålderdom. Speciellt min familj, vill att min ska familj ska vara odödlig för då skulle jag sluta oroa mig. Sen tror jag inte att jag är så rädd för något mer som jag vet på rak arm. Tycker om att testa nya saker och att om man är rädd för något ska man övervinna den rädslan. Låter inte det bra? ;)
Nej men jag är lite utmanar och lite livfull av mig så innan jag dör om hundra år ska jag provat på det mesta! :D