2010-01-25
 18:20:37

Love to spend money

Godkväll på er. Vet att jag inte uppdaterat något på någon dag men har faktiskt haft lite ont om tid. Men helgen var perfekt och mer kan man inte begära. 2månader med Oliver och en otroligt dålig match som vi tillslut vann. TUR!
Iallafall innan matchen igår kväll så var jag med pappa och Frida i Farsta centrum och spenderade bort ett bar hundralappar. Sen idag fick mamma spendera bort lite pengar till att köpa mitt balsam och ansikts grejer till mig! Älskar henne. Iallafall nu sitter jag och pluggar so. Skit kul faktiskt för kan alla länder utan till haha.. Crazy att jag kan Afrikas länder utantill. Aja. Sen fick vi tillbaka svenska förhöret idag där jag fick vg på. Älskar när jag får höga betyg kanske ska satsa på MVG nästa gång :P. Men nu ska jag fortsätta plugga och små kolla på handboll. Har egentligen träning men får inte träna eftersom jag tagit blodprover och höll på svimma så. =( menmen skriver mer när jag pluggat klart alla länder, huvudstäder, floder, hav och allt vad det nu var.
PUSSAR SÅ LÄNGE


Randig tröja
vit och svart tröja (fick den svarta av pappa XD)

Ansiktstvätt
black head
skrubbbalsam

2010-01-22
 19:25:45

I want new stuff

Vill köpa till lite saker i mitt rum eller inte lite utan rätt så mycket men har nog inte speciellt stort utrymme heller för det men lite saker får jag nog in när jag får pengar och så. Men här är iallafall sakerna jag vill/ska ha.


Smink bord behövs verkligen! Har just nu bara min gammelmormors gammla bord. Inte bra asså men behöver ju något där. 

säng behövs väl inte direkt men vill ha en ny! gillar min säng nu men den här lockar mer än den jag har nu.

Den här ska köpas nån gång nästa vecka för den behövs verkligen! Mina handbolls kläder ligger lite överallt i garderoben nu för har lite, lite plats för dom. Så det ska införskaffas nästa vecka.

Lite små förvarning lite snyggare än än dom jag har nu. Har två genomskinliga men gillar inte dom speciellt mycket så lite nya skulle sitta bra :).

Garderob! I need more! Har en stor och två små nu och skulle behöva en stor till faktiskt men lite dyrt men jag får fan ta och spara pengar så jag kan köpa en stor till.


JA vet ni vad jag behöver och ska köpa fram över. Synd bara att ni inte vet hur mitt rum ser ut:P!

2010-01-22
 09:05:28

Sovmorgon


Godmorgon på er :) sovit gott? I have, förutom att min älskling inte sovit berdvid mig på flera dagar :(. Aja får träffa han imorgon då vi vart ihop i 2månader. Jippi! Iallafall ska röra mig nu mot skolan och ser att klockan drar iväg så måste skynda mig till tunnelbannan. Men skriver mer när jag kommer hem. Har som sagt bara tre lektioner och slutar vid 13.35 Love yah

2010-01-21
 22:13:12

Jag kan se ljuset framför mig


Det finns en dröm i mitt huvud som jag aldrig kommer sluta drömma på den drömmen som bara jag vet om, bara jag vet vad den handlar om. Den drömmen är mitt ljus och hopp. Hoppet om att det ska slå in. Jag kan bara vänta och se och kämpa vidare för att min dröm ska gå i uppfyllese!
Alla drömmar kan bli verklighet man måste bara kämpa för dom!
GODNATT

2010-01-21
 16:54:07

Fredag imorgon

dagens outfit (opps gammal bild från i sommras)
Tjocka thigts:gina
vitlinne:gina
tunikan/tröja: Jane Norman
svart kort kofta:gina
Jippi, äntligen helg och det sköna med fredagar är sovmorgonen till 10 :) tyvärr blir det ingen sådan för mig för jag skulle tydligen ta blodprov igen. suck... hatar dom där jävla blodproverna som ska tas varje måndag och skit. Iallafall dagen i skolan har vart toppen, fast skolan suger ändå och det lär den alltid göra! Efter skolan mötte jag mamma i skärholmen och shoppade lite underkläder. I NEED IT! Rensade ut sisodär 10bhar som var för små så om någon behöver bhar i storlek 65b-75a eller vad fan det är så kan ni få dom gratis :P Har ju inte rensat ur min garderob på typ år och dar så passade på och göra det i onsdags. Men nu ska jag byta om inför träningen och sen äta en god middag med familjen. Hoppas ni haft en lika bra dag som mig. Love yah
2010-01-20
 19:43:10

GYMNASIE = KLART


Nu har jag suttit och sökt gymnasium eller vad man nu säger. Första hands valet blev jensen västra som jag skrev tidigare. Satt och läste lite mer om just gymnasiet och det var de som passade mig bäst. Känns skönt att ha det gjort så slipper jag tänka på det utan ska bara tänka på mina betyg nu. men nu är det mat så skriver mer sen. PUSSPUSS
2010-01-20
 18:09:49

Det lockar mig



Yes har suttit och gått igenom alla gymnasium jag har att välja på nu. Skit bra. har fastnat för Jensen västra inriktning sam-beteende. Det lär nog bli mitt första hands val om jag inte drar mig mot något annat har även östra och värmdö gymnasium. Men får se hur det bli svårt det där med att välja program och skit. Men ska hoppa in i duschen nu så jag får upp krafterna för imorgon till skolan. Så skriver mer senare. Love yah
2010-01-20
 12:45:23

never say sorry



so far away but even so close, you can´t change what´s happend but I hope your life goes on.
2010-01-19
 22:00:36

Sverige suger


haha stackarna förlorar mot Slovenien. Inte bra asså att sverige inte är bra i någon sport. Visst vi har vart bra men haha när alla bvra svenskar slutar så suger alla sporter. Hihi vänta tills 94a kulle kommer då jävlar får det bli em och os guld (A). Men ska lägga mig och läsa hemkunskap och sen skriva på engelskan. Godnatt!
2010-01-19
 20:15:54

I never stop fighting!

Tjena på er bloggläsare, hoppas ni haft en riktigt bra dag för det hade nämligen jag förutom att jag har feber nu. Men det blir skola imorgon ändå. Skulle igentlingen vart på träning nu men vaknade för en stund sedan då jag somna när jag satt och plugga hemkunskap. Har läxförhör imorgon som borde gå skit bra. Får iallafall hoppas på det. Imorgon är det iallafall onsdag och då ska jag väl bara gå i skolan och sen plugga lite smått inför so förhöret som vi har tills nästa vecka. Känner att jag måste plugga i tid för att skriva det betyg jag vill. Sen ska jag nog träffa min underbara pojkvän! (Tack för att du finns, du ger mig styrka att vilja fortsätta kämpa) Får se vad vi ska hitta på för skoj men antagligen kolla vad vi ska se för bio på lördag och vart vi ska äta. Mys:)
vet inte mer vad jag ska skriva men kan ju säga att det är snart handboll på tv, Sverige-Slovenien blir en spännande match. Men nu ska jag nog ta och kolla om det finns någon glass hemma måste svalka av mig känner jag! Skriver mer innan jag lägger mig. Love yah




Man kan inte få allt man önskar men drömmar kan alltid bli sanna. Jag kämpar dag in och dag ut för att kunna klara av saker jag vill. Kunna stärka mina svagheter och bli en starkare person. Kunna möta motgångarna och kunna kämpa för det jag vill ha. Kunna stå stolt och kolla tillbaka.

2010-01-18
 17:13:02

...

Jag vet att jag är dålig på att blogga men jag ska försöka bättra mig så gått jag kan och efter den tid jag har. Älskar att blogga men har aldrig tid för datan längre när det är massor med plugg som ska göras och sen handbollen på det. Visst finns det så mycket annat som jag vill göra men jag hinner jag menar jag är ju bara 15år en så länge ;).
I alla fall dagens gång har ju som sagt vart skolan. Tråkigt men fan vad det kändes bra. Skolan har inte känts så bra på länge faktiskt. Vet inte riktigt vad det kan vara med antagligen en jävla bra sömn :). Sista lektionen var ju lättast av dom alla, idrott. Hade gymnastik som jag tycker är skit roligt eftersom jag ändå är rätt bra på det. Så nästa gång blir det flickis eller hur fan det stavas? XD Skit skoj. Sen gjorde vi tjejer någon pyramid i slutet som slutade med att dom som var högst upp ramlade på oss som stod där under. Haha man fick sig ett gott skratt.
Vad händer den här veckan då? Jo, idag träning med damerna och usm laget. Uttagen vilket känns skönt. Sen hem och plugga som jag även gjort fram tills nu.
Tisdagen är det skola, träning och plugg som gäller sen ska jag träffa älsklingen också. Har inte träffat han sen i fredags! Saknar han som fan.
Onsdag så får jag se vad som händer antingen träffa Tiffany eller Nella. men får se hur det blir med det? Om någon har lust att vara säg bara till. Träffar nog älsklingen också för den delen.
Torsdag så är det träning
Fredag så är det lugnt vad jag vet. Blir nog en skön hemma kväll om jag inte drar ut.
Lördag match i Nybodahallen mot Tyresö på morgonen sen ska jag kolla på pojkvännen som spelar och sen ska vi ut på bio och så för då har vi vart ihop i två månader :).
Söndag match mot GT söder i östra.
Jävlar vilken update ni fick men jag bjuder på det eftersom jag inte skrivit på länge. Ska försöka skriva mer så ni får något att läsa. Love yah
2010-01-12
 16:23:21

köp ett liv


Skulle inte tacka nej till värmen!!!! ( bild: turkiet för typ 2år sen?)

Tjena mors på er blogg läsare! Haft en bra dag? Min har vart underbar =) Har vart i skolan som för den delen är super tråkig men annars har jag haft det skit bra än så länge och det blir bättre. Två timmars handbolls träning idag. Ett pass mer än vad vi brukar ha men fan vad skönt. Måste få tillbaka formen efter julen även fast jag inte gått upp något =). Lyllo mig som inte kan gå upp i vikt av massa mat. Iallafall så ska jag strax byta om sen ska jag äta middag och slå in min lillebrors födelsedagspresent.  Skit söt är den! Men måste kila för ska plugga svenska också.  You know pluggar man mer än vad man behöver så får man dom betygen man förtjänar. Allt annat är meningslöst. Men see you later bitches
2010-01-11
 21:08:22

deep eyes


I can try stop thinking about you,but i can´t. I think my brain don´t follow my heart!

Godkväll på er blogg läsare! Tråkigt blogg jag har va? I know, men ska bli bättre när jag har mer ork och blogg lust jag lovar! Men iallafall dagens gång har handlat om skolan. Gick skit bra, speciellt på gympan där jag körde slut på mina ben så orkar knappt städa mitt rum nu. Hahah.. min lillebror fyller ju år på lördag så måste städa det och försöka hålla det rent, Hmm... lyckat asså. Jag håller aldrig rummet rent ska ni veta xD. Menmen Ikväll kommer älsklingen och sover här efter sin träning så det ska mysas i soffan framför någon bra film eller så :) sen är det läggdags XD nej men nu ska jag städa klart rummet och hänga upp mina fina torkade rosor som jag har fått av min älskling!!! Älskar han. Men ska kila nu. Love yah
2010-01-09
 15:40:12

smile bitch!


She make me smile!

Ja jag borde väl le men ändå gråta. Haha nejdå men b-lags matchen gick sämst. För det första hade dom inte kallat tillräckligt med spelare så vi blev en avbytare och jag fick spela hela tiden! för det andra så orkar ingen spela 2x30 min utan vila men jag var tvungen. haha undra vem som inte sprang hem sen:P hihi ME! Iallafall förlorade vi med massor och jag fick typ tusen rivmärken i ansiktet :( Nu är det handboll på tv så ska sätta mig och kolla så jag blir bäst XD haha.. sen ska jag åka till min älsklings pojkvän och sova där. Love yah!
2010-01-09
 09:32:01

B-Dams match


Godmorgon på er :) hoppas ni sovit gott, det har iallafall jag gjort. Som ni ser på överskrivten så ska jag spela med B-damerna idag. Skit kul att få spela med äldre och utvecklas även fast det inte är bra lag man möter och så. Men vi möter iallafall Gustavsberg så ska börja röra mig snart. Men får hoppas att det går bra iallafall så önska mig lycka till! Skriver mer sen. Love yah

2010-01-08
 18:55:58

sammanfattning om 2009

Får väl börja med att säga att jag ligger efter men bättre sent en aldrig och sen såg jag nyss att jag gjort allt tvärt om så det somligger sist varförst typ. Sen är nog inte allt i rätt ordning men jag är blond så kan inte hålla reda på alla datum och skit. Men här får ni det iallafall:

Jag blev Kär!

Jag, Embla, hennes mamma, min mamma, min syster och Jossan åkte Birka. Där jag och Embla fick spa behandlingar.


9ans Spex- hippies. Emblas ide :P


sista sommarlovs natten blev en tjejkväll som spenderades med Sara, Karolin och Embla. Sen senare kom Rasmus.


Partille 09 som vanligt en favorit del av sommarn! Åktetyvärr ut i kvarten :(




Var sjukt mycket med Sarah i början av sommarn sen gled vi ifrån varandra..



Eken cup. Kallt, regn, lerigt och äckligt!


Skolavslutnings kvällen spenderades med Cassi, Embla, Melle, Johan och Henke.


Jag konfimerades!


Min gammelmormor dog och begravdes. Sen sattes ner i una. :'(



Tim dog av sin caner och begravdes. :'(


Valborg spenderades med Embla och Sarah


Min kusin Alvin döptes så det blev en tur till Norge


Laget kom till finalsteget i USM och kom 4a tills slut!



Vi vann A-finalen i Kopparcupen på sudden! :O Då även P94 tog guld precis matchen innan oss!


2010-01-08
 17:32:19

jag vet att designen suger!

Men det får den göra. Håller på jobbar med den nya!
Iallafall nu har skolan startat och dags att börja blogga igen tycker jag. Kanske inte har tid för det men får ta mig tid för det! Iallafall så hoppas jag eran första dag har vartlika tråkig som min. haha, hatar att gå upp tidigt. Aja, får överleva grundskolan den här terminen ut :) sen är det gymnasiet som gäller. Iallafall en fredag kväll är det och lär inte hända så mycket eftersom jag har match med b-damerna imorgon. synd för min del :( men får se kanske drar utoch träffar någon senare eller något. men nu ska jag inte skriva så mycket mer utan bara att skolan är igång och det är dags att börja satsa på betygen igen! See yah
2010-01-01
 13:16:41

Nyårs firandet

Spenderades hemma hos mig älsklings pojkvän :). Vi var först hos mamma och åt tre rätters middag sen åkte vi vidare till någon vän till olivers familj sen åkte vi hem till han och firade det nya året gär med att smälla smällare och så. Ska snart väl börja fixa oss för att åka till mamma eller något, för imorgon drar jag till Kopparcupen och försvarar guldet! XD Love yah