2010-09-29
 18:56:34

ojsan

Ett tag sen jag skrev, har vart upptagen kvinna de dagarna som gått. Pluggat, pluggat och pluggat till geologiprovet. Pojkvännen har sovit här, jag har sovit hos honom, super mys! Träningar och dam match.
Ja nu vet ni hela min livs historia :P hahah.
Nej men har inte så mycket att skriva just nu så skriver när jag kommer på något vettigt. TTYL
2010-09-27
 10:00:15

Dagen outfit


Dagens outfit består av detta:
Jeans- G-star
Linne- gina
Cardigan- hm
2010-09-27
 09:30:39

Be cool stay in school

Börjar som sagt 11.15 idag med spanska. Sen slutar jag 17. Awsome, tycker jag! Ska börja plugga geologi nu eftersom vi har egen tid nu på morgonen. Så drar till skolan om en och en halv timme och möter upp Louise på bussen :D Skriver mer sen. TTYL♥
2010-09-26
 22:05:22

Godnatt =)

Efter att ha stor städat hela garderoben, rensat ut kläder, torkat och dammat så har jag lyckats få garderoben perfekt! Även rummet är städat och har även hunnit med att plugga till geologi provet. Hur nice som helst.
Imorgon börjar jag 11.15 menas med att jag har sen vecka. Måste tyvärr ändå gå upp runt sju för att jag ska plugga och duscha.
Sen efter skolan imorgon är det träning som gäller och antagligen så ska älsklingen sova här =)
Saknar han redan! Vill inte sova utan honom!
Har ingen mer vettigt att skriva nu. Pösspöss och godnatt!

2010-09-26
 17:38:10

Egoboost!


Denna bok kom mamma hem med igår till mig. Har redan börjat läst den och tycker den är sådär, inte riktigt min bok smak men måste säga att Isabella är en otroligt smart tjej!
Gillar boken och tycker det förmedlar bra budskap. :D
Ska fortsätta läsa den när jag har tid. Fullt upp just nu!
TTYL♥
2010-09-26
 14:08:37

Myspys

Godmorgon på er, eller man kanska ska säga goddag :D Kom hem för en stund sedan från Joel. Hade en jätte trevligt kväll med folket!
Drog hem runt halv ett till älsklingen och låg och mös sen somnade vi. Klev inte upp imorse förrens runt halv elva. Åt frukost och myste vid tv:n. Drog hem nu för att jag är tvungen att plugga till Geologi provet som är på tisdag. Har höga krav på mig själv och måste få bra betyg! Så bara kämpa på och plugga ihjäl sig.
Skriver mer sen när jag har tid.
TTYL♥
2010-09-25
 17:47:47

Tjena mitt bena

Orkade inte skriva igår när jag kom hem, var så himmla trött och ville bara sova.
Gick upp nio idag för att dra till huddinge och städa med laget, gick ju bra. Sen direkt där ifrån åkte vi till första serie premiär matchen. Vi förlorade tyvärr med en boll... suck! Vi tar dom i sm!
Nu har jag precis pluggat klart och väntar på att mamma ska börja med maten så jag sedan kan åka till min underbara pojkvän.  Tyvärr är mamma så seg så hon har inte kommit hem från skärholmen än. =(
Nej nu ska jag fixa mig och sen försöka hjälpa till med maten så den går snabbare. Sen vidare till pööjken.
Får se om jag hinner skriva något mer idag. TTYL

2010-09-24
 17:34:13

Chill med några i klassen

Dagen har vart chill. Min älskling körde hem mig runt sju imorse och sen drog han till skolan. Duschade och sen drog jag till oscarsteatern, på preventilmedelsdagen. SKoj skoj=) ingen midre än petter the raper dök upp och spelade xD, awsome! Nu ska jag strax dra mig mot centralen och möta upp Sara. Sen ska vi vidare till Nisse pisse och chilla med några i klassen. Ska bli skoj =) Bjöd med min älskling men han hade träning och orkade inte, syn! Älskar han ändå. Nej, måste skynda mig lite och packa ner lite goda saker i väskan =)
Kommer inte vara där speciellt länge eftersom vi har match imorgon, så börja inte gnäll xD haha, driv.
TTYL bitches!

2010-09-23
 20:00:59

sleep over

Åkte och kollade första halvleken på polisen -huddinge herrar, sen drog jag till pojkvännen. Bestämde nyligen att jag skulle sova här sen imorgon bitti kör älsklingen hem mig när han drar till skolan.
Imorgon är det en riktigt chill dag i skolan. Vi har tydligen preventilmedelsdagen och ska vara på oskarsteatern =) nice. Men pallar inte skriva mer. See you tomorrow!
2010-09-23
 19:54:16

Bortskämd

Eftersom jag är "sååååå" bortskämd borde jag få allt jag pekar på och vill ha. Stämmer inte det?
Hm.. nja kanske inte riktigt i den stilen. Men när jag fått mitt jobb ska jag köpa allt jag vill ha, betalar till och med min utlandsresa själv då! :D Någon som följer med utomlands?

Detta är något som måste införskaffas!


1: Iphone 4- verkligen ett måste va? haha nej, men jag har fallit för den och det sa pladask. Men tveker lite på om jag ska köpa 4an eller modelen innan. hm...?

2: Appel data, men vit dåra. Vill ha en liten bättre data och med snyggare design, haha!

3: Hunter gummistövlar. Bara älskar dom! Dom kan man få av mamma XD, köper du dom till mig går jag ut med hunden ;)
2010-09-23
 15:12:27

Dagens outfit =)


Denna enkla och mysiga outfit hade jag på mig idag:
Leggins-gina
linne-gina
hoodtröja-stadium
2010-09-22
 21:18:08

Remember me


Har pluggat matte och spanska nu på kvällen, kollat på idol och tagit det lugnt med familjen. Nu ska jag belöna mig själv med att kolla på filmen Remember me, hoppas den verkligen är så bra som alla säger. Orkar efter det inte blogga mer för idag så, see you tomorrow! Nattinatt

2010-09-22
 19:54:44

Världens lyckliaste tjej


"Le, din styrka i ditt leende lyser upp den mörkaste dagen på jorden" (citat av mamma)
Allt förändras och även jag. Förut för bara några få måndader sedan så fick man inte ett ena riktigt leende från mig.
Idag efter dessa måndaer, dessa tuffa år så ler jag entligen på riktigt. Det kommer skratt från mig varje dag. Jag känner att jag hittat hem, hem till en plats där jag passar in. Behöver inte vara den där utpekade tjejen längre. Kan bara vara jag. Känns skönt att kliva upp på morgonen och veta att i skolan väntar de där underbara klass kompisarna som får en att le igen, får en att må bra. Veta att jag är accepterad för den jag är.
Jag tackar verkligen alla som hjälpt mig och som funnits där för mig, stöttat mig och uppmuntrat mig att det kommer bättre tider.

(När saker faller för alla andra, går det bättre för en själv)

2010-09-22
 16:39:17

Shopppppping :D

Skoladagen var chill som vanligt, vå lektioner idag. Sen efter skolan drog jag med några från klassen och åt. Efter det så mötte jag upp mamma i skärholmen och shoppade :D Hittade rätt mycket nu till vintern.
Nu ska ja plugga spanska och matte. Skriver mer sen när jag pluggat klart! TTYL♥


Detta shoppade jag:
Trosor
Två långarmade bas tröjor
Två hoodtröjor
En cardigan
En stickad kosta med skrärp
En halsduk
2010-09-21
 13:59:58

Last song

Igår somnade jag efter att jag legat och kollat på filmen the last song. Såg ju den på bio med syrran i sommras och då som nu kom det tårar ner för kinderna. Hihi :)
Idag har det var en awsome skoldag  :D cill lektioner och inte speciellt krävande, eftersom det mesta var att plugga till proven. Fick till och med skippa matten så några tjejer i klassen drog och åt kebab, gott!
Nu ska jag snart börja plugga matte, ska bara kolla lite på handboll på tv:n först.
Sen innan träningen ikväll så ska jag med mamma till skörholmen och kolla kläder. Behöver kläder! Ska rensa ur min garderob hade jag tänkt så behövs fyllas på. Men skriver mer sen. TTYL♥

2010-09-20
 11:41:49

this stinks!

Hello babes! Kom hem igår runt halv elva eftersom tåget var 50minuter sen. Suck..! Vi gick direkt vidare till steg 3 eftersom vi kom två i gruppen. Tyckte det var lite sådär att spela. Fick tyvärr inte spela de två första matcherna, de som var roliga. Vet inte riktigt varför menmen inte mitt problem. Sen det två sista "enkla" matcherna så fick jag spela. Den ena satte jag alla mina skott och gjorde sju mål, sista matchen så satte jag också sju mål men missade några skott. Blev även matchens lirare i sista. Iallafall när jag somnade så sov jag jätte skönt tills klockan var runt tre då jag vaknade och mådde illa. Ropade på mamma och strax där efter spydde jag ett par gånger sen mådde jag bra igen. Skumt för har inte ätit kyckling så fattar inte varför jag spydde, menmen. Så fick inte gå till skolan idag så längtar tills imorgon då jag får det.
Så idag får jag plugga till proven här hemma och sen försöka hyra film. Becuse this is boring!
Skriver mer senare. TTYL♥
2010-09-18
 06:46:27

This will be a long day


Goodmorning sunshines :D Sovit gott? I hope you have!
Idag bär det var till Hörnesand som sagt, taggad som fan! Hoppas jag får speltid också...
Hinner inte skriva så mycket för har lite bråttom.
Men om jag inte skriver mer så har jag inte datan med mig i helgen, om inte så ses vi på söndag om jag hinner skriva då =).
TTYL♥
2010-09-17
 23:20:18

JSM


Går imorgon i Hörnesand för våran del. Ska bli skit kul att åka med juniorerna dit :D Ska även bli kul att spela. Tyvärr så kommer jag sakna min pojkvän, känner att jag behöver mer tid för privat livet också. Inte bara handboll..
Så blir upphämtad av Rickemo och hennes pappa tjogoöver sju imorgon. Tåget gick runt 8.00 eller något.
Får se om jag tar med mig datorn, kan hända att jag gör det eftersom jag måste plugga inför tre prov denna vecka. Behöver nog datorn till hjälp då. Men får se hur det blir med det. Måste fråga mamma.
Försöker skriva imorgon bitti innan jag dra. Godnatt bloggen!♥
2010-09-17
 21:59:24

Den första kyssen

Allting känns diffrent från alla andra kärlekar. Det känns som jag är fångad, fångar i en dröm. Kan inte ta mig ut, hittar bara fler och fler ingångar och blir bara mer och mer kär. Kär i dig. Dig som jag haft så nära mig i alla dessa år. Vem kunde ana att det skulle sluta som du och ja.
Mina ögon öppnades på klassresan. Där på terminalen när jag satt i ditt knä, på kvällen då du la din arm runt mig och när du satte dig bredvid mig vid grillningen. Sista natten då vi alla sov i samma säng, där låg du och kliade mig på magen och jag rös. Jag kunde höra dina andetag när jag sov på din mage, så lugna.
Sen på balen. Vi slog vad, vad om en puss på kinden. När vi var ute för att ta luft, du höll om mig när jag frös. Fick sitta i ditt knä och kunde känna värmen från din kropp.
Kvällen då du bjöd över mig till Emil. Kvällen då allt förändrades till verklighet. Där den första pussen kom. Du lutade dig över mig och sen helt plötsligt pussade du mig. Du höll mig tätt intill dig och du fortsatte pussa mig flera gånger.
Vid busshållsplatsen när alla andra var där borta. Du sa det tre orden, jag trodde inte du menade något av de. Men jag fick det bekräftat. Du menade det. Du menade allt du sagt den kvällen.
Du fick mig att le och du får mig fortfarande att le. Det går inte att sluta le i din närhet.
Vet inte hur jag ska förklara kärleken till dig, den är svårare att förklara än någonsin. Det är något speciellt, speciellt med dig.
All i can say is that I love you!

(ploj bild)

2010-09-17
 17:07:43

---------


Dagen har vart seg. Började halv nio med idrott på Hellasgården. Vi fick göra eld, koka barr tea och sätta upp vindskydd. Min grupp var helt klar bäst XD haha. Sen efter idrotten åkte jag hem. Stuff to do. Har nu ont i huvudet och ska snart ta tabletter för det. Sen är det middag :D Mormor bjuder idag. Hon har köpt förrätt, varmrätt och efterrätt. Mums! Skriver mer sen. 
Det är fredag för fan! What´s happend today? :P
TTYL ♥
2010-09-16
 18:02:41

Längtar


Längtar tills att få åka till Egypten i vinter och bara ta det lugnt, sola och bada. Ska bli avslappnande och roligt! 1 Vecka dock men det funkar lika bra! Den 4 januari åker min underbara familj dit :D.
2010-09-16
 09:17:44

måste bli bättre


Nej nu får jag sluta vara så dålig att upptatera denna blogg. Haha, men jag hoppas ni har förståelse att jag inte kan sitta skoltid och skriva blogg eftersom jag har lektioner hela tiden med 5minuters rast emellan dom. Så skriver på morgonen och kvällen när jag hinner.
Just nu sitter jag och pluggar till spanska glosorna. Kan nästan alla ;) yeah! Börjar fösta lektionen 11.15 så det är chill. Efter skolan ska jag hem, ska alltså skippa träningen. Hade som sagt tränings match igår och hann inte plugga det jag skulle så får göra det idag istället.
Sen hoppas jag att jag får träffa älsklingen en stund eftersom jag åker bort på lördag morgon. JSM i hörnesand, vart det nu ligger.
Nej nu måste jag fortsätta plugga så jag kan få bra betyg i Spanska :D
TTYL♥
2010-09-11
 09:53:15

morning sunshines

Godmorgon gott folk. Sovit gott? Det har jag gjort. Somnade bredvid min underbara pojkvän och vaknade för ett tag sen. Sitter just nu själv hemma hos honom för hans mamma och han åkte oh hämtade hans hockysaker. När dom kommer tillbaka blir det frukost.
Idag så är det stockholm cup som gäller, tagga! Möter åbo,tumba och skånela. Får se hur det går hoppas på det bästa! Skriver mer när jag kommer hem blir om någon timme eller så eftersom sötnosen ska åka på match i katerineholm. TTYL
2010-09-10
 19:57:45

Du är en av de bästa sakerna jag har



Den bästa systern på jorden! Jag vet inte hur jag ska kunna tacka henne för allt hon gör för mig. Det finns inga ord på hur mycket hon betyder för mig. Utan henne hade jag inte varit någonting. Hon har stått där bredvid mig dag som natt, stöttat mig och hjälpt mig hela mitt liv. Hon skyddar sin syster, hon står där med armarna öppna och tar hand om mig.
Jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig i hela livet, du är en stor del i mitt liv. Försvinner du finns inte jag kvar!
I love you sis!
2010-09-10
 17:46:31

ge mig ord att skriva




Ja, jag har dålig fantasi och vette fan vad jag ska skriva i denna blogg längre. Tråkigt att blogga men jag gör det för att hålla mina minnen och tankar vid liv.
Idag har det vart skola och skolfoto. Gick skit bra, förutom att vi hade idrott precis innan skolfotot. Tack!... Men det gick bra och det blev bra bilder på oss i klassen :) Älskar min klass! Vi är typ runt 24 tjejer och 6 killar, rättare sagt det ska vara så vet inte hur det är just nu eftersom folk kommer och går. Längtar redan tills måndag och tills saker som vi i klassen börjar fundera på. Hope it will be that way! :D

Nu ska jag strax med mamma till skärholmen och röja, driver. Nej ska köpa acne medel och mat. Sen ska vi hem och äta en god god middag. Efter det ska jag sedan vidare till min pojkväns träning och sen hem till honom. Ska bli mys att umgås med han och hans familj. Men nu ska jag springa iväg. Pösspöss
2010-09-08
 20:58:49

a long time ago

9C old times. Memories for life!














2010-09-08
 19:18:26

Give me a break


Välkommen tillbaka kanske jag borde säga till mig själv. Vet att jag inte har skrivit på länge men jag har mina ursäkter. Jag har haft mycket att göra, jag har inte orkat och jag har inte haft tid. Nu ska jag försöka bli bättre men får se hur det blir med det. Iallafall. Jag är förkyld och mår skit men pallrade mig till skolan ändå, går ju bara halvdagar så. Sen efter skolan drog jag hem och somnade i soffan.
Nu har vi precis ätit middag, mormor åt här =) Det blev kräftskärtar med pasta. Awsome!!! Nu sitter jag och väntar tills idol börjar så jag kan lägga mig ner i soffan och mysa. Lär väl somna XD Skriver ikväll om jag orkar :D TTYL♥

2010-09-02
 22:17:21

Nattinatti



Slänger in en bild på mitt älskade lag, mörrum cup är fotot tagit på. Alltså nytt kort!
Btw: ryktet säger att vi fått en ny spelare i vårat lag.. :D

Ska nu gå och lägga mig en lång dag imorgon som väntar. Skola, shoppa med syrran och mamma sen middag med pappa. Han fyller faktiskt år imorgon :D! Känns lite konstigt att gå och lägga sig när inte mamma kommer in på kvällen och säger godnatt, pussar en på kinden, släcker lampan och stänger dörren. Mamma och Uffe är på något reales party (stavning) så dom kommer väl hem någon gång ikväll. Dom behöver också roa sig ibland. Stackarna gör aldrig något annars.
Men skriver mer imorgon. Tar med mig datan till skolan imorgon tänkte jag så kanske blir lite upptatering ändå. Godnatt!
2010-09-02
 19:47:31

trött som fan..


Gick upp sju imorse och har gått i skolan till 17. Sen direkt till träningen. Stressig dag för min del.
Dagen började med att jag skulle ta massa blodprov, fastande! Först på Karolinska sen på flemingsbergs vårdcentral. Gillar inte det mitt lykosyt prov visade och vill inte att det sjuker. Skrev ett inlägg för flera månder sen om att jag tog blodprov för leukemi. Det är så att för någon dag sen började jag blöda näsblod igen och så började det förra gången också. Så mamma ringde läkarn så att vi skulle böja ta prover igen. Så nu blir det typ blodtagning en gång i månden eller vad det var. Suck!!!

Nu ska jag äta, duscha och sen plugga. TTYL♥
2010-09-01
 22:32:36

sent :O


bild: Tagen i Norge

Ska precis å och lägga mig, har inte hunnit eller orkat bloggat. Igår firade vi mamma sen efter det kom älsklingen hit och sov här. love him! Sen idag vaknade vi runt 9 kläde på oss åt frukost och myste lite till. Sedan drog han till skolan sedan jag. Hade två lektioner så det var chill. Imorgon ska jag upp 7 för att sedan fixa mig och åka och ta blodpriver, agin? Hm.. what is happening? Sen ska jag till skolan. Första lektionen är spanska, awsome!:D sedan ska jag luncha med några i klassen. Efter skolan är det direkt till träningen och sedan hem och plugga. NU har jag inget mer att skriva. Hejdå!