2011-01-31
 10:59:00

Dag 25 – En första

En första dag i gymnasiet ska jag berätta om ;) Det var en helt sjuk upplevelse faktiskt. Började med att jag mötte upp Sara vid bussen i flempan och Isabelle satt på den. Den gick direkt till skolan. Kommer dit och ser massa folk och ja går upp får alla trappor. Ser en lång kö där det står lärare längst fram och säger till vilket klass man kommit i och vilket klassrum man ska till. Som tur var kom vi alla i samma klass :D! Gick till klassrummet och ser massa folk sitta där. Det var då min mage började vrida sig lite men inte så farlig. Vi sätter oss längst ner och väntar in alla andra. Läraren sitter redan där och ser ut som en mes :P Sen började vi och efter ett tag kommer en kille in och kollar runt och säger sedan eh jag sätter mig här och slår sig ner bredvid oss. Haha vi garvade som fan kan man ju säga. Sen fick vi busskort och lite information och sen slutade vi typ. ;)
Ja det var min första dag i gymnasiet. :D
2011-01-31
 08:42:16

Skolan suger... INTE!

Godmorgon på er =) Sovit gott? Det har iallafall jag, fast vaknade lite hastigt så det var inte så bra.
Nu ska jag strax börja klä på mig och sminka mig för att sedan röra mig mot skolan. Jag börjar sent denna vecka så det är chill.
Efter skolan är det hem och äta och sen vidare på träning. Känner att jag måste träna bort lite fett xD. haha!
Nej nu måste jag kila från datan. C you later

2011-01-30
 22:06:26

Kudden= min bästa vän


Nu säger jag godnatt och lägger mig oh kollar på tvn. Sov så gott!
2011-01-30
 19:01:50

Pics
















Ja bilder från skolan i fredags och från idrotten. På vissa bilder märker ni varför vi går beteende vetenskap ;)
2011-01-30
 13:07:26

Lagmys

Sorry att jag är dålig på att upptatera men jag har faktiskt ett liv också, nej nu ska jag inte vara sån. Vad har jag gjort i helgen då? Jo i lördags var jag med the girls hos några kompisar och myste sen i lördags så dömde jag handboll och fick lite pengar. Där efter åkte jag till Sandra och vi hade lag mys. Jätte mysigt! Sen efter det drog jag till killen som bor 5minuet från henne. Idag är det match så ska dra och byta om nu. NI får njuta så länge av den här bilden =) See you later!

2011-01-30
 11:16:00

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Helt ärligt så vet jag inte vad som får mig att gråta. Det var ett tag sen jag grät av någon dålig anledning. men det som fått mig gråta mest är när man förlorar någon nära. Någon som betyder mycket för en =)
Vet faktiskt inte mer vad jag ska skriva i detta inlägg :P

2011-01-28
 16:49:17

SPB10D FOR LIFE







2011-01-28
 10:59:00

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Shoppa, umgås med vänner, vara med familjen, ta det lugnt och bara få tänka får mig att må bättre.
Nu har jag iof inte mått dåligt på ett tag eftersom jag släppt de mesta som hänt i mitt liv och ser framåt.
Nej men när jag mår som dåligast vill jag helst vara i min ensamhet kanske ta en shopping runda och bara få rensa tankarna. Allt släpper liksom. Sen ibland kan det vara bra att bara få ligga i pojkvännens famn och mysa utan att söga något. Det får en också att må bra :D
Fast just nu mår jag så jävla bra att allt är perfekt. Har mina vänner, har min pojkvän, har min familj och främst av allt. JAG TROR PÅ MIG SJÄLV! :D
2011-01-27
 14:43:55

Ingen skola

för min del idag, jag orkade helt enkelt inte. Så pluggade/pluggar här hemma idag. Var även en sväng i Huddinge centrum och fixade mitt nya bankomatkort sen åt lunch med mamma. Fick även med ett par jeans och en tröja hem, sen lite skolsaker så det var Mys! Påväg hem snackade jag och mamma en del så det var skönt och ja nu vet hon alla mina framtidsplaner och ska kolla upp en sak till mig. Hoppas verkligen det blir av! ;D
Nu ska jag fortsätta plugga, så hoppas jag hinner till träningen sen.
PÖSS


Detta köpte jag idag-
Jeans: Cocker
Tröja: hm
Block & pennor: akademibokhandeln
skridskor skydd: intersport (köpte dom men har mina gamla ändå xD )
2011-01-27
 11:10:00

Dag 22 – Det här upprör mig

Det som upprör mig mest är att folk dömmer andra efter vad dom hört eller ser. Jag kan säga att alla gör detta, även jag. Men det är verkligen fel. Man dömmer varandra efter vad man hört. t.ex så dömde jag att en tjej var hur bitchig som helst men det visade sig att hon är jätte gullig och tycker lite som mig. Se så fel det kan gå. Samma sak så blir man dömd efter vad man gör, man ser det som personen gjorde men inte varför personen gjorde det. Ibland kanske personen gör en sak för att försöka "rädda" den andre. Vi ungdomar tänker inte på det sättet och det är därför hälften av alla sitter i bråk.
ja nu vet ni vad som upprör mig ;p
2011-01-26
 18:00:05

ändrade planer

Ja som jag skrev förut så skulle jag träffat Nella, men tyvärr så har hon massa med plugg och hann inte med stackarn! Så istället åkte jag och mötte upp en annan vän till mig =) Vi har börjat umgås lite mer än innan efter vårt bråk och rätt skönt, fast det är klart att båda har förändrats förutom att vi alltid går på toa med dörren öppen hos varandra XD haha! Så jag mötte iallafall upp Embla i huddinge centrum och följde mer Marielle och åt sen drog vi hem till Embla. Färgade hennes hår och snackade.
NU är jag hemma och ska strax äta middag sen ska jag sätta mig ner och göra min spanska. Inte alls taggad på det men måste göras så jag kan få behålla mitt VG :D
SEE YOU LATER

2011-01-26
 11:02:00

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Ett annat ögonblick i mitt liv får bli när jag tatuerade mig fredagen den 21 januari 2011.
Jag har vart bestämd att jag skulle göra den och jag gjorde den. Jag hade tänkt banga ur när jag stod där och han höll på fixade med allt, men nej jag tog mig modet och gjorde det. OCH JAG ÅNGRAR DET INTE!
Den blev grym tycker jag. Fick en fråga på kommentarer om vad den stod för och ja det kan jag berätta.
Min tatuering står för min familj för det mesta. Dom har funnits till för mig när jag mått som sämst. Dom stöttar mig genom alla beslut jag tar och dom påverkar mitt liv på ett positivt sätt. Dom leder mig på rätt väg!
Min familj är det bästa som finns och kommer alltid vara. Så aa det är vad min tatuering står för.
YOU`LL NEVER WALK ALONE= jag kommer aldrig gå ensam för jag har min familj som står där bredvid mig =D


Grym va? :D
2011-01-26
 07:19:24

Ensam..

Godmorgon! Sitter just nu ensam hemma hos min kille =O eller hans brorsa ligger och sover men alla andra har dragit. Jag ska dock dra om 30min så rätt lugnt ändå.
Igår åkte jag hit efter min tränig som var grymt bra xD haha snacka om att kramas ;)
Idag så är mina planer för dagen att åka till skolan, har två lektioner. Sen ska jag träffa min söta vän Nella och umgås med henne. Efterdet blir det att plugga, har en spanska uppgift som ska in imorgon och ett läxförhör i historia på fredag. Så men nu ska jag fixa lite saker. Pöss

2011-01-25
 15:10:24

planer för min födelsedag :D

Asså måste säga att det kommer ju bli skit kul om det blir av så får hoppas på det :D Oh, asså kommer ju bli grymt. Synd får de stakars jävlarna som inte kommer få ta del av denna dag ;) Mohahah!!
Planerna får ni veta när allt är bestämt :D

2011-01-25
 11:09:00

Dag 20 – Den här månaden

Den här månaden kan jag sammanfatta såhär: Chill, skön, vänner, pojkvän, familj, handboll och en jävla massa kärlek xD haha!
Nej men denna månad har vart helt fanastisk! Jag är rätt lycklig med vad som händer i mitt liv. Jag har vänner som ställer upp, jag har en familj som ställer upp, jag har en pojkvän som jag älskar och handbollen som får mig på bra humör! Riktig härlig känsla så det har vart en jätte bra månad helt enkelt! =D
2011-01-25
 07:03:52

frukost

Vid datan är ju det bästa som finns ;) Nej inte riktigt men ändå lite skönt. Har ju nytt schema så börjar inte 8 längre utan typ 20 över och så. Idag är det också chill i skolan, har bara två lektioner =) Men nu ska jag äta upp min yoghurt och sen rosta macka :D Later
2011-01-24
 21:28:17

vinst!

Ja det blev vinst mot hammarby igen! ;D fast denna gång blev det 22-15 så vi vann med fler mål än förra gången. tyckte vi spelade skit bra, men stackars hammarby tyckte nog inte det. Tufft försvar och massa smällar fick dom plus att vi hade fyra man på plan och dom kunde fortfarande knappt göra mål. Mohahah! Super glad är jag. Dock inte min bästa match men det funkade.
Nu ska jag duscha och sen lägga mig. Pösspöss

2011-01-24
 17:21:00

Dagen outfit


Jeans- G-star
Vit tröja- vila?
Rosa tröja- gina
armband
2011-01-24
 15:36:55

awsome song!

2011-01-24
 13:50:23

Slutat för dagen

Och det gjorde jag för en en timme sedan :D Så nu ska jag inte göra ett dugg, eller jo funderar på att göra spanskan men orkar inte. Får skjuta fram det lite, har ändå en bra självdisiplin nu för tiden =D
nej nu ska jag kolla lite skor, behöver nya skor! Hörs senare
2011-01-24
 11:32:00

Dag 19 – Detta ångrar jag

Det sägs att man inte ska ångra det man gör men vissa saker måste man faktiskt ångra och jag har flera stycken. Jag har massor vill säga. Vissa av dom kommer jag aldrig erkänna för mig själv men vissa saker jag ångrar står jag ändå för att jag har gjort.
En sak jag ångrar över hela mitt hjärta är att jag slutade dansa. Jag fattar inte i nuläge att jag gjorde det. Visst så älskar jag handbollen, men dansen var något extra. jag vet inte vad det är men något är det som får mig att sakna danse. Inte bara det faktum att jag var grymt smal på den tiden jag dansade utan att i dans kan man uttrycka sina känslor på ett annat sätt. Visst jag kan uttrycka mina känslor i handbollen genom att springa av mig allt och köra lite fula knepp på andra.
Sen ångrar jag tusen andra saker, mest då små saker men det är inge nödvändigt att ta upp i bloggen. Det som hänt har hänt och det lägger man bakom säg och ser framåt. Jag har slutat kollat bakåt på saker som hänt, för om ni inte har tänkt på det så saknar man bara det mer ibland och det finns ändå inget att göra åt det som hänt.
Ja nu vet ni det :D
2011-01-24
 07:03:50

Tidig vecka..

Gillar verkligen inte mina tidiga veckor förutom att vi slutar tidig, det är de ända bra med dom. Fast längtar efter min underbara klass ;) Btw Godmorgon!
Idag då vad händer då? Jo, först som sagt skola och sen hem och då ska jag fan ta mig en power nap! sen ikväll har jag match i eriksdals hallen mot hammarby. Så det blir min dag. Nu måste jag borsta tänderna och knyta mina convers, segt! Sen ska jag röra mig mot tunnelbanan.
TTYL
2011-01-23
 15:19:19

Goog night sleep

Hejsan på er =) nu är jag hemma efter en tidig match i Gustavsberg. Vi vann med en boll, Grymt tjejer! iallafall ska berätta lite om helgen nu då.
I fredags så åkte jag som sagt efter skolan till tatueringsstället och gaddade mig som ni såg bild på igår. Efter det mötte jag upp Johanna, Josephine och Mårten i slussen sen åkte vi till Kevin i högdalen. Där var det lite folk. Kul att träffa folk man inte träffat på månader :D Sen lite senare kom Amanda, Jenny, Emma, Daniella och några tjejer till. Så det blev super kul! Fick lära känna två tjejer som slutade i klassen, så awsome!
Nu ska jag fixa lite saker och sen är det handboll på tv. See you later bitches!
2011-01-23
 11:32:00

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Har ingen någon direkt favorit födelsedag men kan ju säga så här. När man var liten så visste man precis vad man ville ha och det var alltid sånna saker som man tex lekte med eller använde hela tiden. Nu när man är äldre blir det svårare. Man önskar sig dyrare saker, man får inte alltid allt man önskar sig. Sen så när man var lite var det så speciellt att fylla år, nu tycker jag det är mer skrämande att fylla år. Ta det inte fel men man blir bara äldre och äldre och man måste ta mer ansvar. Snart står man där själv med egen familj och allt. Bara tankarna skrämmer mig. Börjar få ångest att jag blir äldre och äldre. Snart är man gammal och gråhårig också. =)
Men är det någon födelsedag jag verkligen är min favorit så var det när jag uppträde med dansen på vasa teatern. Mormor hade bakat lite god saker, vi fikade. Jag fick göra något jag älskade över hela mitt hjärta. Vi gick ut och åt på kina restaurang, fick presenter och ja, jag kunde önskat mig mer!

2011-01-22
 16:42:24

Igår

Hände det mycket =) Först kan jag ju börja med att säga så här " I MADE IT! " Alltså jag har tatuerat mig, så jävla härlig smärta det var alltså. Gjorde inte så ont som jag trodde men haha fy fan vad härligt. Sen drog jag och umgicks med lite friends i Högdalen. Hade det super trevligt! massa folk man inte träffat på ett tag, nej nu ska jag åka till pojkvännen. Love


Jag vet att det finns avundsjuka människor nu :D
2011-01-22
 11:29:00

Dag 17 – Mitt favoritminne

Mitt favoritminne är nog det bästa minnet jag har och det är faktiskt första gången jag flög utomlands. Vi flög till mallorca och hade det super trevligt.
Det var runt 40 grader i skuggan och man brände fötterna påväg till poolen. Jag fick fläta håret och shoppade lite kläder =) vi åkte till Aqua world och kollade på djur och lite sånt. Jag och min syster träffade en flicka vid pool området som vi var med under veckan. Sen när vi åkte hem fortsatte vi att hålla kontakten med henne genom brevväxling. Super gulligt eller hur?
Det som inte blev ett bra minne från den resan var att vi fick nödlanda när vi kom tillbaka till Sverige pga av motor fel. Vilken upplevelse alltså, ni vet 18åriga tjejer som satt och skrev jag vill inte dö, jag vill inte dö! Haha, snacka om att jag blev rädd.
Ja men det var mitt bästa minne :D

Jag och Elin som hon hette

2011-01-22
 11:19:00

Dag 16 – Min första kyss

Det första jag måste börja med att säga här är, hur fan ska man komma ihåg detta? :O Jag har faktiskt verkligen ingen aning om vem som gav mig min första kyss.. hahha! Men en sak är säker är att det iallafall är en kille :D
Nej men asså gud vad jobbigt det blev nu, shit har verkligen ingen aning och kommer verkligen inte ihåg.
To bad for you how wanted to know :P
2011-01-21
 16:21:00

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?


Det här har jag på mig idag.

Jeans
Tröja
Armband
2011-01-21
 11:16:00

Dag 15 – Mina drömmar

Vad har jag för drömmar egentligen? Jag vet faktiskt knappt själv vad jag har för drömmar men nu när jag såg detta har det väl fått mig att tänka lite mer.
Min dröm som jag ska vill göra efter gymnasiet är att åka på en rund resa i Afrika och jobba som voluntär. Det är nog min största dröm. Sen har jag lite fler drömmar som är typ att åka jorden runt och bestiga olika berg. Det är bara för att få uppleva saker och få se världen på ett nytt sätt.
Sen har jag väl framtids drömmar som att nån gång i livet gifta mig, skaffa barn, få ett bra jobb osv. Men det är väl det de flesta vill.
Ja nu vet ni lite om mina drömmar :D

2011-01-21
 10:32:44

Skoldags

Godmorgon =) nu har jag vart uppe ett tag. Förstår inte hur jag lyckas kliva upp så tidigt när jag inte behöver gå upp ? :O Jätte jobbig! Iallafall så idag blir det skola, slutar runt 16.45 sen ska jag möta upp min mamma och syrra i stan och efter det ska jag busa lite. Sen senare så ska jag möta upp Sara, Josephine, Johanna och Isabelle för att ha en girls night out! Kommer blir super trevlig tror jag. Nu ska jag läsa lite mail och kolla lite på kläder, nehöver mer =). TTYL

BTW: Idag smäller det! Ni ska få veta senare vad det är som smäller. Kan ju säga så här: Några av er kommer inte bli glada och andra av er kommer bli glada. Haha =) bra ledtråd va?

2011-01-19
 09:00:00

Dag 13 – Den här veckan

Har sätt ut såhär:

MÅNDAG: Skolan böjade med nytt schema, skit bra! Sen träning, tyvärr gick jag inte på den då jag hade lågt blodsocker.. Så låg i soffan och kollade på handbolls vm

TISDAG: Skola. Började 8:30 när jag egentligen skulle börjat 13.00. Varför? Jo, vi hade idrott då istället för på fredag. Idrotten var btw jobbig! Sen hade jag träning direkt efterskolan.

ONSDAG: Idag blir det en lugnt dag. Skolan börjar 13.00. Jag har ingen träning och ska plugga spanska. Pojkvännen kommer även hit och sover :D MYS!

TORSDAG: Skola som börjar 13.00 i guess =S sen har jag träning direkt efter och därefter blir det handbolls vm på tv =)

FREDAG: Skola, börjar 12.30 sen efter det ska jag till ******* och busa lite. (Ni får veta på lördag vad det var jag gjorde) och sen blir det girls night out med Sara, Isabelle, Josse och Johanna =) Detta kommer bli en bra dag!

LÖRDAG: Sova ut! Sen ska jag möta träffa min broder och dom eftersom dom är i Stockholm. Dom har vart i Egypten, lyllos! Sen ska jag åka till pojkvännen och sova där =D

SÖNDAG: Match tidigt i Gustavsberg sen blir det att ta det lugnt och starta upp för en ny vecka med plugg och sånt.
2011-01-18
 10:02:00

Dag 12 – I min handväska


I min handväska har jag detta:
Tuggummi
Deo
Parfym
Smink
Hudkräm
Plånbok
Vantar
Skolböcker
Kalender
Pennor/pennskrin
Ipod
2011-01-17
 11:04:00

Dag 11 – Mina syskon

Ja detta är mina syskon dåra.
Magnus 23år
 Annike 18 år 
William 4år
2011-01-16
 11:09:00

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Ja eftersom jag hade match och gästerna kom precis när jag kom hem och vi hade fått en ny tvättmaskin och gubbarna installerade den så kunde jag inte duscha =O så jag var hade på min min overall, bra outfit va? xD


Tyvärr har jag ingen bra bild på min overall så ni får hela lagets istället ;)

2011-01-16
 10:05:00

Dags för match

Nu drar jag och spelar match mot Huddinge i liljeholmen :D Så skriver senare pussar

bilden är från i fredags- matchen mot Hammarby med juniorerna
2011-01-16
 08:00:00

Grattis min söta underbara lillebror!

Idag fyller min älskade lillebror 4 år, gud vad tiden går fort han var ju f*n nyfödd för inte så länge sedan. Så grattis till honom!

Kolla bara, här var han bara några månader =)
2011-01-15
 21:25:25

Härlig dag detta varit =)

Dagen startade med att jag var åkte till min kille vid 00.08 inatt. Sov och vaknade runt halv elva. Gick upp fixade oss och åkte med hans föräldrar på teater, djungelboken. Den var faktiskt rätt bra trodde den skulle vara sämre men den hade humor. Sen efter det åkte vi till hovet och kollade på Djurgården-Modo med pappa. Han fixar ju VIP biljetter eftersom han jobbar med dif :D awsome! Dif vann på straffar btw. Sen efter det åkte vi hem och nu sitter jag hos mig nyduschad och klar för morgon dagen som bjuder på massa smaskigheter.
Nu blir det chatta och musik. TTYL

2011-01-15
 12:26:00

♥ Fem månader ♥


Idag är det fem måndaer med världens bästa pojkvän! Shit vad tiden går fort..
Älskar han så otroligt mycket och tänk er en sak, har aldrig bråkat med honom på hela fem månader :D Helt underbar! Han är världens bästa och är mitt allt. Älskar dig Joel ♥
2011-01-15
 08:10:00

Dag 09 – Min tro

Kan ju börja med att säga att det låter helt stört att berätta om min tro men aa vad gör man inte för bloggen xD
Som ni kanske inte vet eller vissa kanske vet är jag både döpt och konfimerad. Jag är alltså med i svenska kyrkan och är väl då klassad som kristen. Jag tror på att gud funnits och att det finns liv efter döden men mer kan jag tyvärr inte tro på.jag tror att allt som sker, sker av en anledning. Vad mer ska man säga om min tro? Tror jag sagt det mesta haha. pöss

2011-01-14
 22:54:30

orkar inte mer

aja ska inte klaga så jävligt men just nu orkar jag inte med skolan längre...
FUCK JÄVLA SRI LANKA ARBETET!
2011-01-14
 18:16:02

I believe

They said you wouldn't make it so far a a
And ever since they've said it its been hard
But never mind that night'cha had to cry
Cause you had never let it go inside
You worked real hard and you know exactly what you want and need so believe
And you can never give up
You can reach your goals
Just talk to your soul and say

I believe i can
I believe i will
I believe i know my dreams are real
I believe i can
I believe i will
I believe i hold it soon man
That is what i do believe

Your fools are justes singing, your soul aha
And you know that your moves will let them show
You keep creating pictures in your mind
So just believe they will come true in time
It will be fine leave all of your cares and stress behind and
Just let it go
Let the music go inside again the pain
It just start to believe

At third my yet what people say
Hold your head high and turn away
With all my hopes and dreams I will believe
Even though it seems it's not for me
I won't give up, i'll keep it up
Looking to the sky
I will achieve on my knees
I will always believe

2011-01-14
 17:03:53

Match

Ikväll är det match i skärholmshallen med juniorerna, ingen aning vilka vi möter men det märker jag väl när jag kommer dit. Sen efter det så ska jag plugga och åka till älsklingen. Har typ inte fått träffat honom på flera dagar, stackars mig! Aja, så nu blir det att äta och sen att byta om och röra sig mot hallen.
TTYL

Bild: JSM steg 1.

2011-01-14
 13:44:03

home

Nu är jag hemma skulle slutat 16.20 men eftersom jag ska jobba klart med det sista på uppgiften så gör jag det hemma och får ändå närvaro :) Så nu ska jag sätta mig ner och göra källkritik.. Sen efter det blir det att ta en sov stund för är helt slut. Later

2011-01-14
 11:29:00

Dag 08 – Ett ögonblick

Det sägs att bilder säger mer än tusen ord men dessa bilder går inte att beskriva. Ja nu kanske ni ser vad jag varit med om i mitt liv... Så detta var alltså ett ögonblick i mitt liv som var helt förfärligt. Kommer fortfarande ihåg lukten, hur det såg ut, vad som hände, allt! Något som jag önskade jag kunde glömma men tyvärr är det inte så lätt..










2011-01-14
 06:54:03

06.53

Nu ska jag röra mig mot skolan. Är helt död och vill bara fortsätta sova men så blir inte fallet. Måste till skolan och få mina betyg och ja lite sånt. Nästa vecka börjar värsta chill schemat :D skriver senare
2011-01-13
 16:29:31

Will always be there for you

Do you remember when there was you and me against the whole world?
Do you remember the time we were best friends?
Do you remember the time that seperated us?
I wish i could take back that time but i can´t.
I know you have a hard time but i will be there and help you. Like old times!



2011-01-13
 15:49:23

Oppsi

Dålig upptatering, menmen har lite annat för mig som att plugga och bli klar med sista inlämningen för terminen sen börjar jag med andra ämnen. Ikväll är det träning som gäller och innan det är de ungspannkaka som gäller, awsome =) Ikväll kanske även min pojkvän kommer hit och sover så jag slipper sova ensam.
Dagen har iallafall bestått av en hemma dag då jag vaknade med migrän..
Btw idag flög min broder till Egypten, snacka om avensjuk jag är!!!
nej nu ska jag hjälpa mamma. See you later
2011-01-13
 13:10:31

Dag 07 – Min bästa vän

Min bästa vän? hm.. ja du jag har många bra vänner som jag umgås med och så det här blir svårt. Men kan ju säga att jag har många underbara vänner istället för bästa vänner.
Min ena vän är iallafall Nella. Hon är en otroligt fin människa och tycker det är synd att vi umgås så lite eftersom vi är rätt lika varandra i sättet, men det får vi nog ta och ändra på. Det som stoppar mest är nog plugget!
Sen har jag min kusin Sara, henne träffar jag inte heller speciellt mycket men när jag gör det så pratar vi om allt och inget :D Skit skönt!
Sen har jag fler vänner som är otroligt fina och underbar på sina sätt. Ni kommer säkert nämnas i bloggen senare. Ni vet vilka ni är!

2011-01-12
 22:17:00

Sov gott

Dålig blogg dag jag vet men har pluggat och ska lägga mig och läsa spanskan innan jag går och lägger mig. Så nu ska jag duscha och sen hoppa i säng. Ses imorgon sötisar :D

Ps: Nästa fredag smäller det! :D :D :D :D :D :D
2011-01-12
 12:53:00

Dag 6- Min första kärlek

Min första kärlek var i 6an? Har faktiskt inte riktigt full koll på det men det var i en kille som hette Viggo. Vi träffade genom fjortis stället playahead. Så vi bestämmde att träffas inne i stan så jag och två då varande vänner drog och träffade honom. Mötte upp han och hans kompisar vid tunnelbanan och sedan drog hans kompisar och vi gick och satte oss på ett café. Sen så kommer jag tyvärr inte ihåg så mycket mer förutom att vi gjorde slut två veckor senare då han höll på med flera tjejer samtidigt. Så blev fjortis bråk med den tjejen men nu är vi två vänner. haha helt sjukt egentligen, haha! Det jag kommer ihåg är att jag iallafall var sit kär i honom och började böla när vi gjorde slut. Kommer även ihåg att jag och mina dåvarande vänner drev med honom för att hämnas. Ja det var minnen det.. =)

2011-01-12
 07:42:05

Dags för skolan

Äter just nu frukost och kollar lite saker på datan ska snart röra mig mot tunnelbanan och åka till skolan. Har bara två lektioner idag. Hörs senare
2011-01-11
 22:39:00

Älskar SL

Eller inte! fick stå i en halvtimme och vänta en försenad buss.. Nästa gång ska jag fan ta och stämma dom, liksom hallå ni har samma problem varje år och era förseningar är fan makalösa! Från 30minuter upp till en timme. Alla som jobbar för sl borde skämas.
2011-01-11
 12:41:00

Dag 5- Vad är kärlek?

Vad är kärlek för mig? Jo, kärlek för mig är inte bara mellan en man och kvinna utan kan vara till vem som helst.
Det kan vara mellan mig och en vän som har ett slags kärleks band till varandra fast som vänner och det kan vara mellan mig och min pojkvän som älskar varandra på ett kärleks sätt istället.
Kärlek är något fint och inget man ska ta förgivet utan det är något jag tycker man ska iallafall kämpa sig till lite. Man får ju inte allt serverat på ett silver fat, eller hur?
Kärlek är något fint man ska hålla hårt om och man ska ta vara på stunderna man får. För mig är kärlek det bästa jag vet! Man får känna sig lycklig och jag får en sån där pirrig känsla i magen när jag är kär i en person. I detta läga då min pojkvän!
Så helt enkelt kärlek är det bästa jag vet!! :D

2011-01-11
 08:28:14

Kommer somna

Godmorgon på er :D sitter just nu i skolan och ska precis börja jobba på mitt arbete, fast orkar inte för är super trött. Ville inte gå upp imorse, ville ligga kvar bredvid min söta pojkvän och sova men nej det fick jag inte.
Idag är det träning igen, hade det igår också och höll fan på dö. Det var ass jobbigt men riktigt bra träning.
Nej nu ska jag inte slösa bort min dyrbar tid. TTYL

2011-01-10
 22:22:00

Dag 4- Det här åt jag idag

Till frukost åt jag vanilj yoghurt med flingor och russin.
Till lunch åt jag pasta sallad med skinka.
Till middag åt jag toast.

Ja trevligt att veta vad jag ätit va? haha eller inte..
Ses imorgon =D

2011-01-10
 09:50:10

This is bad

Godmorgon på er! Sitter just nu i skolan och ska skriva på min uppsats men min uppsats är hemma och den går inte att skicka eftersom internet inte funkar. Nu måste jag lämna datorn. See yah
2011-01-09
 11:14:00

Dag 3- Mina föräldrar

Mina föräldra då är mamma Lena och pappa Jan-arne. Mamma är 39år och pappa är 49år. Som jag skrivit tidigare så är mina föräldrar skilda och bor inte ihop. Mamma bor i masmo och pappa i Trångsund. Jag bor dock oftast hos min mamma. Iallafall mina föräldrar är mitt allt. Dom finns alltid till för en och stöttar en.
Mamma är min pärla! Hon är den som betyder allra mest för mig, utan henne vet jag inte vad jag skulle göra. Har alltid vart mammas flicka. Henne kan jag prata med allt om och hon förstår mig. Hon hjälper mig alltid i svåra stunder och gör mig alltid på bra humör.
Pappa är också speciell på sitt sätt. Han älskar hockey och jag kan följa med då och då på någon match.
Aja vet inte så mycket mer om vad jag ska skriva om mina föräldra förutom att jag älskar dom otroligt mycket! :D

 
Bild: Mamma och pappa
2011-01-08
 21:15:06

Dag 2- Min dag

Hur har min dag varit? Kan ju börja med att säga att jag vaknade runt fyra och spydde :O Sedan somnade jag om och vaknade runt tio i min pojkväns armar, mys! Sedan fixade jag mig och åt frukost. Sedan skulle jag röra mig mot huddinge centrum för att få skjus av Sara till dam matchen. Gick ju piss... Skulle tagit bussen som gick 42 och missade den sen kör joels pappa mig, när jag kommer till huddinge märker jag att jag är en timme för tidig! Duktigt!.. Så gick runt i en timme i centrumet och fick med mig en tröja hem :D Sen iallafal åkte vi till matchen som spelades mot gustvasberg. Vi förlorade med tre tyvärr men vi spelade skit bra =) Nu kollar jag på fångarna på fortet och ska fortsätta med det :D see you later!
2011-01-07
 20:10:16

Hejdå

Nu drar jag till min älskling. Hejdå :D
2011-01-07
 18:26:32

Sverige

Just nu är det Sverige mot Tunisien på tv =) handboll alltså! inte direkt någon bra match men iallafall alltid handboll, man kan ju lära sig någonting :D
Senare ikväll ska jag tillbaka till älsklingen haha xD kan inte vara utan min sötnos.
Nej nu ska jag forsätta kolla på handbollen. See you later
2011-01-07
 14:01:00

California king


Bara jag som tycker denna låt är helt underbar? =)
2011-01-07
 13:16:16

Dagens outfit =)


Jeans: cocker
Tröja: Hm
2011-01-07
 09:09:00

Dag 1- Presenterar mig själv

Mitt namn är Caroline och jag är 16år. Jag går på Jensen gymnasium västra första året och har valt inriktingen samhälle beteendevetenskap. Trivs skit bra och har just nu toppen betyg :D Min familj betsår av skilda föräldra, en plast pappa och 3 syskon. På fritiden spelar jag handboll och umgås med kompisar och pojkvännen.
Vet inte direkt vad man ska skriva mer om mig själv men aa det var väl de nödvändigaste. See you later


Detta är jag dåra för er som inte fattat det än, årets skolfoto.
2011-01-06
 18:50:25

Föll för grupptrycket =P

Kör som alla andra nu en dag lista om olika saker om mig, läs och njut bitches :)


Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min dag
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min första kärlek
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Mina drömmar
Dag 15 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick
2011-01-06
 18:21:36

....

Hunnit med mycket idag känns det som även fast jag inte gjort så mycket. Just nu åter står bara att städa rummet, börjar bli lite mycket saker på golvet :P Inte bra då blir mamma inte glad så ska ta och städa rummet och sen hjälpa till och laga tacos till middag. Awsome! Nu ska jag kila iväg och fixa saker. Pussar

2011-01-06
 11:16:14

Plögg, plögg och plögg..

Godmorgon :D hoppas ni sovit gott. Idag är det plugg som gäller för mig, måste bli klar med den där f'cking arbetet så jag kan lämna in den och släppa alla kurser. Skulle kännas skönt! Aja finns inte så mycket mer att skriva. Later
2011-01-05
 23:13:35

sleep well

Nu ska jag lägga mig och sova eller först kolla på film :D hörs imorgon. SOV GOTT
2011-01-05
 20:34:19

Film maraton

Nu kör jag på film maraton här i min säng med min söta lilla tv :D Väntar även på mat, det blir våfflor.
See you later bitches.
2011-01-05
 14:36:27

14.35

Hejsan på er =) sorry att jag inte skrev igår men jag drog till pojkvännen efter träningen och umgicks med han. Mys! Sen idag fick jag skjus till huddinge och sen tog jag bussen hem, han skulle göra syntest. Nu sitter jag och pluggar fast jag inte orkar, mår inge bra.. Menmen. Skulle egentligen åkt med Embla till nynäs och chilla men så blir det inte när jag inte mår bra, synd! Får ta och träffa henne en annan dag.
Aja, nu ska jag fortsätta skriva på denna förbannade uppsats hatar den!!!!
SEE YOU LATER!
2011-01-04
 13:43:55

I´m in love with you!


Måste bara säga att jag älskar dig otroligt mycket!
Du gör mina dagar <3
2011-01-04
 11:19:38

Yeah..

Godmorgon på er, har ni sovit gott? :D Det har jag förutom att jag drömde en hemsk dröm.. Vaknade runt 9 och nu sitter jag och ska plugga men datan har total cpat sig så försöker lösa det. Idag så blir det lite besök här hemma. Sen plugga och sen träning. Så min dag ser ut. Sen antagligen åka till killen men inget säkert en. Nu måste jag börja plugga så jag inte får ig på min uppsats, satsar på MVG :D See you later!

Juste det jag shoppade igår kommer upp på bild senare! :D
2011-01-03
 22:09:16

Godnatt puss

Efter en underbar dag med familjen ska jag nu lägga mig i sängen och mysa ensam till en film. Har tagit ett varmt avslappnat bad och haft ansikts mask och smörjt in hela kroppen. En tagit hand om mig själv dag nästan. Imorgon väntas plugg och sedan träning. Efter den hoppas jag få träffa min pojkvän, även fast jag vart med han i en vecka så saknar jag han otroligt mycket :'( Helt sjukt har aldrig saknat någon så mycket. Aja slut babblat
godnatt sötnosar!


2011-01-03
 19:21:28

=D

2011-01-03
 16:00:11

Shopping galen

Nu är jag hemma efter att ha vart inne i stan =) hittade inte direkt mycket på rea, fick med mig hem två tröjor och tre par trosor. Sen har jag ju beställt bikini och en tröja. Sen ska jag nu eller imorgon ska jag ringa och beställa tid till att göra min tatto. Ska passa på att göra den nu när jag har pengar. Sen ska jag spara mina pengar för att kunna köpa saker när jag åker utomlands.
Nu ska jag bara ta det lugnt och kolla runt och se om jag hittar mer kläder :D. TTYL

2011-01-03
 08:50:41

2011

Okej det är dags att köra igång bloggen igen. Har inte orkat innan men nu ska jag hinna med den har jag bestämt! Mitt nyårs löfte :D
Så vad har hänt sen senast jag skrev? Jo jag var förra veckan i Björnrike och kom hem igår därifrån. Åkte dit med min pojkväns familj, hade det super trevligt. Åkte skidor för första gången har bara åkt blades innan xD. Så nu har jag önskat mig skidor och det kommer jag få hahah ;) sen ska jag nästa vinter lära mig att åka snowboard bättre än jag redan kan. Ni vet man måste kunna svänga.
Nu ska jag, mamma och syrran in till stan på rean för är shopping sugen, börjde redan igår och shoppa genom internet. En bikini och en tröja :D.
Sen efter vi har shoppat ska vi in och beställa resa till sportlovet. Fick ju inte åka nu imorgon eftersom min f*cking engelska lärare hotade med att jag skulle få ig för att jag inte gjort en muntlig pressentation. Äckliga ryssssssss!
Nu måste jag skynda mig. See you later